Jeugdorkest naar Woudrichem

gehoord in ‘t Rondeel te Woudrichem

Op een zaterdagavond in maart in het prachtige Woudrichem vond de première en tevens de afsluiting plaats van het nieuwste project van projectorkest JA! Het werd een bijzondere avond omdat er 3 nieuwe werken, geschreven voor fanfareorkest, voor het eerst uitgevoerd werden. Naast JA! was ook Spotlight Jeugdorkest uitgenodigd en we hebben uiteraard een eigen(zinnig) programma ten gehore gebracht. Een pittig en alles behalve ‘luchtig’ programma alhoewel de titels van de werken dat niet deden vermoeden. Werken met lucht en vliegen in de titels. Hoogtepunt van het optreden was de uitvoering van ‘The Fly’ waarbij dirigente Lisette Holster-Harms het werk afsloot met een fikse mep met een vliegenmepper. Concertmeester Ivo Holster moest het ontgelden en kreeg de klap met de vliegenmepper te verwerken. Hij zal zijn kamer wel niet opgeruimd hebben……;-)

En dit is nog maar ons jeugdorkest!
Poster Woudrichem 2023
JACP0003
JACP0005
JACP0009
JACP0011
JACP0030
JACP0014
JACP0017
JACP0019
JACP0029
JACP0031
JACP0013
JACP0041
previous arrow
next arrow
Shadow